Over ons

Bij Huren Prijs zagen we al snel dat het tijd was voor innovatie. Het traditionele model van nieuwe apparatuur kopen en vervolgens aan het einde van de levensduur weggooien, is achterhaald. Het is niet meer van deze tijd. En dus gingen we kijken naar mogelijkheden om het op een andere manier aan te pakken.

Toen kwam al snel de gedachte omhoog om voor een huurconstructie te kiezen. Deze mate van flexibiliteit is namelijk wat helemaal bij deze tijd hoort. Een student die voor de studie een laptop nodig heeft of een werknemer die thuis moet werken en daarbij op zoek is naar een PC. Het zijn voorbeelden van situaties waarin je maar voor een tijdelijke periode iets nodig hebt. Precies waar Huren Prijs bij gaat helpen.

Bovendien staan we nooit stil. Is er veel vraag naar bepaalde nieuwe apparatuur? Dan gaan we ook dat gewoon aanbieden. Een mooi voorbeeld hiervan is het huren van een PS5. Iets wat tot voor kort nog helemaal niet mogelijk was. Vandaag de dag heb je binnen de kortste keren via Huren Prijs beschikking over een nieuwe PS5.

Waar ben jij dit moment naar op zoek? Pak ons gehele assortiment erbij en sla vandaag nog je slag door een apparaat voor een lage huurprijs in huis te halen!